O nama

Brižine d.o.o. je tvrtka koja posluje od 1994. godine. U našem sjedištu firme imamo maloprodaju i veleprodaju traktorskih dijelova, poljoprivredne opreme i mehanizacije te raznih potrošnih materijala.

Pored toga prepoznati smo po dugogodišnjoj prisutnosti na tržištu RH sa uljima i mazivim mastima koje su po kvaliteti i odnosu na cijenu vjerujemo među najpovoljnijima na tržištu.

  • Briga o našim kupcima.
  • Garanciju kvalitete proizvoda i usluge.
  • Dugogodišnjoj prisutnosti na tržištu RH.
Uspješno poslujemo
od 1994. godine.
ZAINTERESIRANI ZA SURADNJU?

Želite li poslovati s nama?

Nazovite nas ili nam pišite!

Nudimo Vam ulja i masti za poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju, za osobna i komercijalna vozila, za šumarske potrebe, za obradu metala te sredstva za odmašćivanje i čišćenje.

Sva roba je dostupna, vidljiva i opisana na našoj stranici. Distribuiramo robu do naših kupaca našim prijevozom ili uslugom sa ugovorenim partnerom.

U tvrtki Brižine na prvo mjesto stavljamo brigu o našim kupcima te garanciju kvalitete proizvoda i usluge.
Nazovite nas ili nam pišite ukoliko imate bilo kakva pitanja ili ste zainteresirani za poslovnu suradnju, sa zadovoljstvom ćemo Vas posjetiti i predstaviti naš program!

NEMATE PRISTUP? ZATRAŽITE GA!

Želite li poslovati s nama ispunite formular i zatražite pristupne podatke.


    Uvjeti korištenja Uvjeti dostave Dostavu roba vrši dostavna služba izabrana od strane Brižine d.o.o. za područje Hrvatske. Dostava robe u roku 3-5 radnih dana.. Povrat robe Roba se može vratiti u roku od 7 dana od dana isporuke isključivo na adresu Brižine d.o.o., Bana Josipa Jelačića 96, 35403 Rešetari. Informacije na web trgovini Brižine d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. Brižine d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Brižine d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte odjel prodaje Brižine d.o.o..

    Pročitao/pročitala sam i prihvaćam Uvjete korištenja