Pravila i uvjeti poslovanja

Pravila i uvjeti poslovanja

UVJETI I NAČIN PLAĆANJA

Isporuku vršimo samo na području Republike Hrvatske, za veleprodajne narudžbe u iznosu od 5250 kn (4200 + pdv) dostava je besplatna.
Na svoju e-mail adresu primit ćete obavijest o zaprimanju vaše narudžbe i broj narudžbe.

Vašu narudžbu možete platiti:

1.UPLATA INTERNET BANKARSTVOM, VIRMANOM ILI UPLATNICOM NA NAŠ ŽIRO RAČUN

2.PLAĆANJE PUTEM PONUDE  HR5623400091110035017 (Privredna banka Zagreb d.d.)
DOSTAVA NARUDŽBE

Naručeni proizvodi bit će dostavljeni putem kurirske službe (Lagermax, HP, GLS)
Uobičajeni rok dostave za dostupne proizvode je 3-4 radna dana.

Troškovi pakiranja i slanja iznose 160 kn + pdv ukoliko ne ostvarujete uvjete za besplatnu dostavu
Provjerite sadržaj primljene robe prilikom primitka u prisustvu dostavljača i obavijestite nas u slučaju eventualnog oštećenja ili nepotpunog sadržaja.Opći uvjeti

Ovi Opći uvjeti dostupni su Kupcima u svako doba i iste je moguće spremiti, ponovno koristiti i reproducirati. 

Općim uvjetima uređuju se odnosi između Kupca i Prodavatelja vezano uz uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, uvjete i načine plaćanja, uvjete jamstva za ispravnost prodane stvari (tzv. garancije), prava Kupca na pisani prigovor na Proizvode i usluge Prodavatelja, pravo na raskid ugovora, uvjete narudžbe i dostave Proizvoda, zaštite osobnih i drugih podataka i ostala pitanja važna za sklapanje ugovora o kupoprodaji putem Internet trgovine. 

Opći uvjeti poslovanja Internet trgovine čine sastavni dio svakog kupoprodajnog ugovora zaključenog između Prodavatelja i Kupca ovim putem. 

Isporuku proizvoda moguće je izvršiti samo na području Republike Hrvatske. 

Prethodno kupnji, kupac u aplikaciji izjavljuje da je pročitao ove Opće uvjete poslovanja i slijedom toga ih prihvatio, kao i da je upoznat da narudžba proizvoda uključuje plaćanje kupoprodajne cijene i troška dostave, gdje je to primjenjivo, te da je obaviješten o uvjetima, rokovima i postupku izvršavanja prava na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora, a koje sve uvjete i obavijesti je razumio i prihvatio. 

Kupac fizička osoba može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici. Djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

Kupci su dužni dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca. Suprotno postupanje Kupca ovlašćuje Prodavatelja da uskrati prodaju proizvoda ili pružanje svojih usluga.

Prodavatelj je ovlašten, u skladu sa svojom poslovnom politikom, bez potrebe prethodne obavijesti, izmijeniti sadržaj Općih uvjeta, prodajni asortiman proizvoda, veleprodajne cijene i druge podatke vezane uz Internet trgovinu. 

Prodavatelj zbog prirode pristupa mrežnim stranicama nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati na uređajima i/ili vezano uz uređaje Kupaca kojima se pristupa Internet trgovini, kao niti u slučaju nemogućnosti korištenja Internet trgovine od strane Kupca, zbog razloga na koje Prodavatelj ne može utjecati. 

Oslobađanje od odgovornosti

Prodavatelj se svojim najboljim naporima trudi osigurati sukladnost i ažurnost podataka objavljenih na mrežnim stranicama. Unatoč tome mogu se karakteristike proizvoda, njihovo stanje na skladištu i cijena promijeniti tako brzo da Prodavatelj ne uspije na vrijeme ažurirati podatke na internetskim stranicama. U tom slučaju Prodavatelj će Kupca u najkraćem mogućem vremenskom razdoblju obavijestiti o promjenama i omogućiti mu opoziv narudžbe ili zamjenu naručenog proizvoda.

POŠTARINA

Trošak dostave ovise o vrijednosti naručene robe. Obračun će se vršiti prema cjeniku ovlaštenog distributera.

Za sve pošiljke vrijednosti veće od 5500,00 kn + pdv transport do kupca uračunat je u cijenu i kupac prilikom preuzimanja robe ništa dodatno ne plaća.

Izjava o privatnosti

Brižine d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da pribavlja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Brižine d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača


Sukladno članku 10. stavku 1. i 2. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga ili proizvoda mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu : Bana Josipa Jelačića 96, 35403 Rešetari ili na e-mail adresu: brizine@sb.t-com.hr. Prigovor se može podnijeti i osobno u poslovnim prostorijama na adresi: Bana Josipa Jelačića 96, 35403 Rešetari.

Odmah po prijemu prigovora dobit ćete pismenim putem potvrdu o primitku istoga.

Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Molimo Vas da prilikom podnošenja prigovora osigurate sljedeće podatke o vama kao potrošaču: ime i prezime te adresu za dostavu odgovora.

Obavijest o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora

1. Raskid ugovora

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovog ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi u prilogu. Odluku dostavite na način koji vama odgovara i na adresu i brojeve koji se nalaze u Obavijesti o načinu podnošenja prigovora potrošača.

Rok za jednostrani raskid ugovora iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

2.Povrat uplaćenog iznosa

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

3. Povrat robe

Robu vratite ili je predajte nama bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Smatra se da ste izvršili svoju obavezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno osobi koju smo ovlastili za primanje robe.

4. Troškovi povrata robe

Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

5. Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Korisnik isto tako snosi trošak svakog umanjenja vrijednosti robe (članak 77. Zakona) (otpakirana roba, izgubljena dokumentacija ili dijelovi, oštećenja, korištenje robe i sl.). Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjem ili bez dijelova, te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana, smatra se da Kupac nije ispunio svoje obaveze povrata robe te prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi u prilogu možete elektronički ispuniti i poslati.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Obrazac o jednostranom raskidu ugovora
O PODUZEĆU


BRIŽINE d.o.o.
35403 Rešetari, Bana Josipa Jelačića 96,
Tel.   +385 35 367 333
Mob: +385 91 518 29 17
Email:
brizine@sb.t-com.hrRadno vrijeme:

ponedjeljak-petak 7-17 h

Subota 7-14 h

OIB: 20488197727 IBAN HR5623400091110035017  otvoren kod PRIVREDNA BANKA ZAGREB

Društvo je upisano u Trgovačkom sudu u Slavonskom Brodu pod brojem MBS:050010549 Temeljni kapital: 18000,00 kuna uplaćen u cijelosti Osnivač i član uprave: Željko Jažo

NEMATE PRISTUP? ZATRAŽITE GA!

Želite li poslovati s nama ispunite formular i zatražite pristupne podatke.


    Uvjeti korištenja Uvjeti dostave Dostavu roba vrši dostavna služba izabrana od strane Brižine d.o.o. za područje Hrvatske. Dostava robe u roku 3-5 radnih dana.. Povrat robe Roba se može vratiti u roku od 7 dana od dana isporuke isključivo na adresu Brižine d.o.o., Bana Josipa Jelačića 96, 35403 Rešetari. Informacije na web trgovini Brižine d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. Brižine d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Brižine d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte odjel prodaje Brižine d.o.o..

    Pročitao/pročitala sam i prihvaćam Uvjete korištenja